BIZARNA NESREĆA ‘ROMEA I JULIJE’ Mladi par se zanio pa pao u bunar: ‘Djevojka se žalila da je udarila glavom’

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

U naletu strasti, svakakve se stvari mogu dogoditi. Ali, mladom paru iz Đurđevca dogodila se doista bizarna nesreća. Naime, pali su u bunar.

Bili su gosti na vjenčanju, a onda su odlučili potražiti mjesto na kojem se mogu osamiti – uz šikaru i stari bunar. Legli su na limeni poklopac bunara koji je pod njihovom težinom popustio. Oboje su upali u bunar dubok četiri metra, a vodom popunjen tek 30-ak centimetara.

Djevojka je vikala i tražila pomoć, a jedan od gostiju s vjenčanja ju je čuo. Uz pomoć još dva gosta su ih izvukli iz bunara, piše Podravski.hr.

“U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma.

Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo se šaliti i da su naši Romeo i Julija htjeli pomoći mladencima da ožive tradicijski svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz zdenca”, rekli su gosti svatova.

Komentari