BIZARNA NESREĆA Pijani biciklist pretjecao drugog biciklistu pa završio s teškim ozljedama

Foto: Pexels/Ilustracija

Nova nesreća dogodila se na zagrebačkim prometnicama. Ovog puta u nesreći su sudjelovala dvojica biciklista, a 42-godišnjak je završio s teškim ozljedama.

“Danas, 25. rujna oko 00.45, 42-godišnjak je za vrijeme dok je u krvi imao nedozvoljenu količinu alkohola od 1,43 g/kg, upravljao biciklom marke Fuji nogostupom s istočne strane istočnog kolnika Avenije Marina Držića u smjeru juga, dijelom ceste na kojoj ne postoji biciklistička staza, a nije se kretao što bliže desnom rubu zapadnog kolnika.

Dolaskom do kućnog broja 19, s lijeve strane pretjecao je bicikl ispred sebe, a da pritom iako je bio dužan, svoj bicikl nije držao na potrebnoj udaljenosti.

U pretjecanju je prednjim desnim bočnim dijelom bicikla okrznuo prednji lijevi bočni dio bicikla marke Nakamura kojim je upravljao 28-godišnjak, a kretao se u istom smjeru te se također nije kretao što bliže desnom rubu zapadnog kolnika. U prometnoj nesreći 42-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb”, priopćila je zagrebačka policija.


Komentari