BIZARAN SLUČAJ NASILJA: Pretukli ženu i zatočili je u kokošinjcu sa zaklanim kokošima

Ilustracija/Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Policija je uhitila 30-godišnjaka zbog sumnje da je na Plovaniji, 14. svibnja izudarao ženu (42) čija su dva psa poklali kokoši u kokošinjcu kraj kuće 30-godišnjeg muškarca i njegova 65-godišnjeg oca.

Zadarska policija provodi obradu nad 30-godišnjakom, koji do sada nije bio uhićen jer je izudarao ženu iako se prvotno mislilo kako je ženu pretukao 65-godišnjak. No, ispostavilo se kako je za batine zaslužan sin, a otac je pak ženu doslovce zatočio u kokošinjac kako bi ju potom njegov sin prebio, prenosi zadarski.hr.

Posljednje informacije iz policije kažu kako je, 65-godišnjaku određen pritvor zbog kaznenog djela protupravnog lišavanja slobode, a njegov sin je uhićen.

Zarobili je u kokošinjcu sa zaklanim kokošima i pčelama

Sve se dogodilo u subotu, 14.svibnja, kada je 42-godišnjakinja šetala na Plovaniji, Ulicom Otokara Keršovanija, sa svoja dva psa, retriverom i terijerom. Nije ih držala na povodcu, te su se psi zaletjeli u kokošinjac koji su ugledali i tamo su zaklali desetak kokoši, iako ih je žena pokušavala spriječiti. Dojurio je vlasnik obiteljske kuće (65), te je ženu zatvorio u kokošinjac zajedno sa zaklanim kokošima, a kroz nekoliko dana policijske obrade ispostavilo se da je ženu uz to pretukao sin 65-godišnjaka.

Ona je pretučena tako da je zadobila teške tjelesne ozljede i hospitalizirana je na neurokirurgiji u zadarskoj bolnici sa slomljenom nosnom kosti i izbijenim zubima.

Iako je, kada su njezini psi napali kokoši, kazala vlasniku kuće da je spremna nadoknaditi štetu, on ju je bez riječi zatočio u kokošinjcu. U tom prostoru nalazio se i pčelarnik, pa su je ubrzo počele bosti i pčele koje su izlijetale iz košnica. Žena je uspjela izvući mobitel iz džepa i nazvati policiju.

Iako je u tom trenutku puštena iz kokošinjca, naišao je sin vlasnika, koji ju je udario u lice da se onesvijestila. Ona je prekršajno prijavljena zbog držanja životinja bez nadzora, 65-godišnjak je pritvoru zbog protupravnog lišavanja slobode, a njegov sin je na policijskoj obradi nakon čega najvjerojatnije slijedi kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.


Komentari