BIVŠOJ ŽENI POZNATOG TRENERA ZAPALILI AUTO: ‘To je strašno, mogli su izgorjeti svi u zgradi, požar se strašno brzo širio’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Policija je napravila očevid u noćnim satima, a zaključili su kako je požar podmetnut.

Požar automobila koji se dogodio u noći s petka na subotu (4. ožujka na 5. ožujka) na području zagrebačkog kvarta Maksimir vjerojatno je povezan s poznatim hrvatskim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Naime, Sportske novosti dobile su informaciju da je zapaljen automobil poznatog hrvatskog trenera Tomislava Ivkovića, a Ivković je za Sportske novosti to i sam potvrdio.

“Da, došlo je do paleži automobila. Zapaljen je automobil moje bivše supruge Tihane. Sve se dogodilo u garaži, a požar se tako razbuktao da je planula terasa iznad u mom stanu, stradala je fasada, izgorjela klima, izgledalo je kao u Libanonu”, kazao je Ivković.

Policija je napravila očevid u noćnim satima, a zaključili su kako je požar podmetnut.

“Kazali su da je požar podmetnut, izgleda da je netko zapaljivom tekućinom polio automobil, njegov zadnji dio. Međutim, to je strašno, mogli su izgorjeti svi u zgradi, požar se strašno brzo širio. Sva sreća da su vatrogasci stigli odmah. Da su došli pet minuta kasnije, cijela bi zgrada izgorjela, bilo bi mrtvih. U zgradi ima pet stanova, prestrašno. Ne možeš vjerovati da postoje takvi ljudi, da se smrzneš. Zamislite da netko zapali automobil, a može planuti cijela zgrada!? Sva sreća djeca su ovaj vikend bila kod mene, nisu bila kod bivše supruge”, ispričao je Ivković.

Ivković ne zna tko bi to mogao napraviti i tvrdi da mu nitko nije prijetio.

“Nemam pojma. Ne znam je li se uopće radilo o meni ili mojoj obitelji, možda je meta bio neki susjed, ali zapaljen je automobil bivše supruge. Nije mi jasno, ja već četiri godine ne vozim taj automobil, imam drugi, više ne živim s njom nego na drugoj adresi. Dakle, ako je meni netko htio nešto poručiti, da me pratio, onda bi znao da više nisam tamo i vjerojatno bi zapalio moj automobil. Strašno, zaista strašno”, kazao je Ivković.

>>> VATROGASCI SE SINOĆ SJURILI U MAKSIMIR: Zapalio se automobil i to na vrlo opasnom mjestu!

Komentari