BIVŠI NOGOMETAŠ TRAGIČNO PREMINUO U PROMETNOJ NESREĆI: ‘Želimo da za nas navija na nekom boljem mjestu’

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL, Ilustracija

Jučer je Hrvatsku potresla vijest kako je u prometnoj nesreći u mjestu Poljanec kod Ludbrega život izgubio poznati nogometaš Slobodan Sudec Suki.

Kako se doznaje Sudec je sletio na dvorišnu ogradu i zbog jačine udarca preminuo je na licu mjesta.

”Oko 16,37 sati u mjestu Poljanec, Varaždinska ulica, došlo je do slijetanja osobnog vozila u dvorišnu ogradu. Na mjestu događaja preminuo je vozač”, priopćila je varaždinska policija.

Slobodan Sudec je bivši nogometaš i trener županijskog prvoligaša Ajax Drava, a u karijeri igrao je za Slaven Belupo i Varaždin, a nakon toga se bavio trenerskim poslom.

U Prvoj HNL Sudec je odigrao 84 utakmice i postigao jedan pogodak. Od 1992. do 1997. godine nastupao je za Varteks iz Varaždina, a nakon toga je od 1997. do 2000. igrao za koprivnički Slaven Belupo. Igrao na lijevom boku, a imao je odličan udarac ljevicom.

Od njega su se oprostili i iz Slaven Belupa.

“S velikom tugom moramo vas obavijestiti da nas je nakon teške prometne nesreće danas napustila naša legenda Slobodan Sudec. Našem prijatelju želimo da počiva u miru i da za nas navija na nekom boljem mjestu. Suki, hvala za sve!”, napisali su na Facebooku.

Foto: Facebook


Komentari