BIVŠI HAJDUKOVAC O SKANDALU U TROGIRU: ‘Nije istina da sam vrijeđao djecu i roditelje’

Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Bivši nogometaš Hajduka Jurica Vučko uhićen je u Trogiru u nedjelju oko 21 sat zbog vrijeđanja trenera dječje nogometne ekipe Dinama na “Dalmatinko kupu”, međunarodnom nogometnom turniru za mlade. Također je uputio i uvrede roditeljima djece.

“Popio sam par piva jer sam proslavljao veliki uspjeh mog ‘Primorca’ na turniru s mojom ekipom koju inače vodim. Došao sam u Trogir iz Vranjica gdje su igrali. Nije istina da sam vrijeđao djecu i roditelje. Poznato je da sam ekstremni ‘Hajdukovac’, ali u ovim situacijama pokušavam zaštititi druge jer znam da i u Splitu i Zagrebu ekstremno slavlje može izazvati incident. Moja intencija je bila da se situacija primiri”, kazao je Vučko.

“Možda je policija mislila da ću nekoga napasti, to mi nije bila ni zadnja namjera. Zanimljivo je da je taj trener kojeg sam navodno napao moj kolega iz mlađih dana kada smo igrali u Hrvatskoj reprezentaciji. Želim istaknuti da sam upravo ja prije dva dana dočekao ekipu ‘Dinama’ u Stobreču. Zahvaljujem se policiji u Trogiru na njihovom korektnom postupanju, a što se tiče boravka u postaji mogu vam kazati da sam zaspao kao beba, ne zbog alkohola već sam bio umoran”, rekao je Vučko za Slobodnu Dalmaciju.

Izmjerili mu 1,60 promila

Podsjetimo, Vučko je prenoćio u Policijskoj postaji Trogir, a izmjereno mu je 1,60 promila alkohola u organizmu. Vučko je u svojoj igračkoj karijeri nastupao za Hajduk, Alaves, Salamancu, Poli Ejido i Tianjin Tedu, a za Vatrene je upisao četiri nastupa. Igrao je na poziciji napadača.

Nakon karijere, bio je pomoćnik na klupi treneru Hajduka Goranu Vučeviću, a sekundirao je i Igoru Tudoru u PAOK-u. Kad je bio pomoćnik Vučeviću na klupi, Jurica Vučko suspendiran je na mjesec dana, a to je bilo 2014. godine nakon utakmice Hajduka i Istre.


Komentari