BANDIĆEVA DIREKTORICA NA SUDU! Ljubavniku je prijetila smrću i nazivala ga seksualnim predatorom

Photo: Marko Jurinec/PIXSELL, Ilustracija

Preljubnička afera koštala je bivšu Bandićevu direktoricu Svjetlanu Dizdar novaca, ali i živaca pa su detalji veze završili u policijskim spisima. Naime, razjarena je žena svome ljubavniku prijetila smrću, a neslavna “romansa” završila je njezinim uhićenjem u kolovozu prošle godine.

Dizdar (51) je od 2013. do 2016. godine radila kao direktorica nakladničke kuće AGM koja je vlasništvu Zagrebačkog holdinga, no menadžerska karijera joj je naprasno zaustavljena krajem 2016. zbog financijskih dubioza, prenosi Danica. Potom je odlučila da će pokrenuti vlastiti posao, točnije privatni ugostiteljski biznis, zajedno sa svojim ljubavnikom kojeg je upoznala godinu prije otkaza. No, uskoro su se pojavili problemi.

Dizdar je investirala u tvrtku vlastitih 70.000 eura, a podigla je i poveći kredit od 220.000 eura.

“Kad je novca nestalo, on je izašao iz svega. Bio je sa mnom samo radi novca”, rekla je tijekom istrage i dodala kako je, dok su bili u vezi, novac trošio na svoju prijateljicu Vedranu, za što ima i dokazne fotografije.

“Teško mi je, moj zlatni American bio je kod njega dvije godine. Vozio je moj auto, ima ključeve od mojeg stana i ništa ne radi”, požalila se tužiteljima. No, takvom ponašanju odlučila je stati na kraj pa je ljubavniku slala prijeteće poruke. U srpnju je bio sa sinom na moru kad ga je nazvala bivša supruga, koja je bila u dobrim odnosima sa Dizdar, i panično mu rekla da Svjetlana šalje ljude da ga ubiju te moli da on i dijete budu na sigurnom.

“Locirala sam te gdje si, sutra ćeš dobiti poljubac”, napisala mu je u poruci.

Zabrinuti muškarac je sve prijavio policiji u Vodicama, ali tjedan dana nakon toga bivša menadžerica je, prema njegovim riječima, pokušala nasilno ući u njegov stan u Zagrebu.

Policiji je rekao da su bili u poslovnom odnosu, a od početka prošle godine, nakon što je najavio da odlazi, počela ga je sramotiti i prijetiti. Od njegove supruge doznala je neke intimne informacije o njemu, a zvala ga je “seksualni predator”.

“Na koncu sjela je ispred ulaznih vrata i slala poruke da će tu biti do sudnjeg dana, da se neću izvući, da neću moći iz stana”, svjedočio je on.

Policija ju je uhitila zbog prijetnji smrću i nametljivog ponašanja. Ovih je dana tužiteljstvo protiv nje podignulo optužnicu kojom traži da se Dizdar osudi na deset mjeseci uvjetnog zatvora, prenosi Danica.

 

 

 


Komentari