Bandić ide na službeni put u Beograd, a usput će biti i gost na srpskom vjenčanju godine?

FOTO: Ivan Klindić

Na poziv veleposlanika Republike Hrvatske u Republici Srbiji Nj.E. Gordana Bakote, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovat će danas 21. lipnja, u 18,00 sati, u Crowne Plazi Novi Beograd, Vladimira Popovića 10, obilježavanju Dana državnosti i Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske.

U sklopu posjeta, gradonačelnik Bandić susrest će se i s novoizabranim gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem, beogradskim Nadbiskupom i metropolitom monsinjorom Stanislavom Hočevarom te s patrijarhom Irinejom, vrhovnim poglavarom Srpske pravoslavne crkve i episkopom niškim.

No, zagrebački bi gradonačelnik također, prema neslužbenim informacijama, trebao biti gost na svadbi Filipa Živojinovića, sina poznate pjevačice Lepe Brene i nekadašnjeg poznatog tenisača Slobodana Živojinovića.

Pjevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović danas će izgovoriti sudbonosno ‘da’ u Beogradu pred oko 1000 gostiju. Kako pišu sprski mediji, gosti pristižu iz cijelog svijeta, a vodi se računa o svakom detalju.

Već sada pišu da će to biti najveća svadba na srpskoj estradi, a Blic od izvora bliskih obitelji Živojinović saznaju da će za svadbeno slavlje mlade pjevačice i Filipa biti izdvojeno nešto više od 400.000 eura.

Budući da gosti stižu iz najrazličitijih dijelova svijeta i Srbije, svima će biti organiziran smještaj koji će koštati oko 150.000 eura.


Komentari