BAČENA BOMBA NA SREDNJACIMA: Detonacija probudila cijeli kvart, u kući je bilo dvoje ljudi

Ilustracija/Foto: Doris Vučić

Strašna eksplozija na Srednjacima je probudila kvart. U dvorište obiteljske kuće u Zagrebu, u Livanjskoj ulici b.b. u noći s petka na subotu oko dva sata bačena je ručna bomba, saznaje se iz zagrebačke policije. Uslijed eksplozije nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala je tek materijalna šteta, oštećen je prozor.

U kući žive 33-godišnjak i njegova 26-godišnja supruga koji su u vrijeme eksplozije bili u kući. Neslužbeno se doznaje da je kuća u vlasništvu majke spomenutog muškarca, a on je od ranije poznat policiji i to zbog kaznenih djela protiv imovine i zlouporabe droge.

“Vlasnik kuće je miran, dobar čovjek i ne znamo zašto bi netko baš njemu ispred kuće bacio bombu. U kući žive on i supruga. Nisam ništa čuo, spavao sam, a jutros sam na radiju čuo za eksploziju”, rekao je RTL-u susjed.

“Ovo je miran kvart, nisam uznemiren. Ne znam koji bi bio motiv, možda ga nema, a možda i ima. Znam vlasnika kuće, dobar gospodin, pijemo kave zajedno u lokalnoj birtiji”, rekao je drugi poznanik obitelji. Osumnjičenih za ovo kazneno djelo zasad još uvijek nema.

Komentari