AZILANTI HARAČILI PO ZAGREBAČKOM NOĆNOM KLUBU: Uhićeni nakon što su opljačkali gošću

Facebook

Zatraženo je određivanje istražnog pritvora.

Dvojica azilanata namjerila su se na poznati zagrebački klub History.

Mohamed B, Marokanac u nedjelju je ukrao torbicu 18-godišnjoj gošći, a Hocina M su redari uhvatili dok je provaljivao u garderobni ormarić.

Razbojnici privedeni

Obojica azilanata ubrzo su završila na policijskom ispitivanju nakon kojeg je ocijenjeno da ima dovoljno dokaza da ih se preda tužiteljstvu koje je, pak, zatražilo određivanje istražnog pritvora. 

Vjerujemo da će pobjeći ukoliko budu na slobodi”, argumenitralo je tužiteljstvo svoj zahtjev upućen sucu istrage. Ipak, samo je Marokanac koji je i pokušao pobjeći s torbicom zadržan iza rešetaka. Starijem azilantu je naređeno obavezno javljanje policiji, a zabranjeno mu je i približavanje Historyju. 

Iskoristi gužvu u vječito punom klubu

History se nalazi u samom srcu Zagreba, a uglavnom tematske zabave koje se tamo održavaju, uvijek su dobro posjećene. Ovaj dvojac gužvu je iskoristio u pokušaju da se domognu vrijednih stvari i novca, srećom dobra redarska služba sriječila ih je u tome.

Prošlog mjeseca uhićen je azilant koji je napravio kaos na novozagrebačkom parkiralištu. Tamo je on razbio 20-ak automobila te iz njih ukrao vrijedne predmete. Policija nije uspjela utvrditi točan identitet, ali zna se da se radi o muškarcu koji je u Hrvatskoj ostao nakon velikog izbjegličkog vala prošle godine, piše Net.hr


Komentari