AUTOM UDARILA DVIJE TINEJDŽERICE: Šokirana vozačica kroz plač je stalno ponavljala ‘jesu li dobro’?

Radio mrežnica

Nesreća se dogodila nešto prije 8 sati, točnije u 7,55 sati, kada su učenici išli u školu.

Osobni automobil naletio je jutros na dvije učenice u Jelačićevoj ulici u Dugoj Resi, u neposrednoj blizini škole i to još na pješačkom prijelazu. Riječ je 13-godišnjakinji i 14-godišnjakinji, to jest, učenicama 6. i 7. razreda. Na svu sreću curice su prošle s lakšim ozljedama i pri svijesti su, prenosi Radio Mrežnica.

Nesreća se dogodila nešto prije 8 sati, točnije u 7,55 sati, kada su učenici išli u školu. Učenice su kako se doznaje, prevezene u karlovačku bolnicu. Riječ je o učenicama OŠ Ivana Gorana Kovačića.

radio_mreznica_04_04_2016_02
Radio Mrežnica

Vozačica je stalno ispitivala “jesu li dobro”…

Kako se doznaje bilo je u ovoj nesreći i nešto sreće, vozačica automobila, naime, nije jurila, zapravo išla je malom brzinom, što je uvelike doprinijelo da posljedice nesreće ne budu gore. Nakon nesreće, ostala je sjediti na obližnjem zidiću, apsolutno šokirana od svega što se dogodilo i u brizi za učenice. Očevici kažu da je stalno pitala “jesu li djevojčice dobro” i bila na rubu suza. Prema njenoj prvoj izjavi, učenice su odjednom zakoračile na cestu i stvorile se pred njezinim autom.

nesreća_01
Radio Mrežnica

Na cesti i uz cestu ostale su dvije školske torbe. Riječ je o pješačkom prijelazu blizu kojeg je i pekara u kojoj brojni školarci ujutro kupuju doručak. Valja naglasiti kako su taj i ostali pješački prijelazi u ovom gradu, sve slabije vidljivi, pa je zato prometnih nesreća koje uključuju pješake, sve više.

nesreća_02
Radio Mrežnica

>>> JEZIVA NESREĆA KOD DUGOG SELA: Djevojčicu udario kamion, a ovaj joj je predmet spasio život!


Komentari