AUTO NALETIO NA PJEŠAKINJU Prelazila je preko crvenog, pa jedva izvukla živu glavu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, Ilustracija

U posljednja 24 sata obavljen je očevid 54 prometnih nesreća. U četrnaest prometnih nesreća četiri su osobe teško ozlijeđene a 11 lakše. Kod 40 prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta, izvijestila je zagrebačka policija.

U jednom od nesreća, jedna je neoprezna pješakinja teško ozlijeđena. Na nju je naletio automobil na području Črnomerca. Naime, pješakinja je prelazila preko crvenog. Sve se odvilo na raskrižju Mandaličine i Vodovodne ulice, a pješakinja je završila u Vinogradskoj.

“Oko 21.30 sati na području Črnomerca, 27-godišnja pješakinja kretala se sjevernim nogostupom Ilice u smjeru zapada te dolaskom do raskrižja sa Mandaličinom i Vodovodnom ulicom, gdje se nalazi obilježeni pješački prijelaz na kojem se prometom pješaka upravlja semaforom, stupila je na kolnik Mandaličine ulice u namjeri da prijeđe navedeni kolnik iako nije smjela stupiti na kolnik budući da je na semaforu za pješake bilo tada upaljeno crveno svijetlo.

Tom prilikom na pješakinju je naletio osobni automobil osječkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 19-godišnjak krećući se u smjeru juga, dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svijetlo”, izvijestili su iz PUZ-a.

Liječnička pomoć ozlijeđenoj pješakinji pružena je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje j utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Komentari