Auti gorjeli ispred Vinogradske i na Šestinama, a u Gorici ukradena čak dva splitskih registracija

Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Ilustracija

U utorak je na području Črnomerca bilo poprilično napeto, a puno ruke posla zbog požara automobila imali su i vatrogasci i policija. Sreće nije imao ni vlasnik čak dvaju automobila iz Velike Gorice, ali uzrok je u ovome slučaju sasvim drugačiji.

U noći sa srijede na četvrtak, nešto prije tri sata ujutro, na Šestinama se zapalila Dacia Duster našičkih registracija u vlasništvu 33-godišnjaka, a tijekom požara nagorjela je i njegova kuća. Požar su ugasili vatrogasci, nije bilo ozlijeđenih osoba, a očevid koji će se obaviti u srijedu trebao bi otkriti i uzrok ove buktinje.

Gorjelo je u utorak usred bijelog dana na Vinogradskoj cesti. U 12.30 na parkiralištu KBC-a Sestre Milosrdnice zapalila se Renault Laguna zagrebačkih registracija u vlasništvu 34-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, nitko nije ozlijeđen, a šteta iznosi 20 tisuća kuna.

Ništa bolje nije prošao ni vlasnik Suzuki Swifta i Suzuki Vitare splitskih registracija u vlasništvu poduzeća iz Splita. Između ponedjeljka i utorka lopov je u Ulici Šandora Breščenskog ukrao čak dva vozila. Počinitelj je još uvijek nepoznat, a materijalna šteta iznosi oko 221 tisuću kuna.

 

Komentari