Audijem sletio s ceste kod Vrbovca: Poginuo mladi nogometaš, suigrač ozlijeđen i prevezen u bolnicu

Foto: PUZ

Teška nesreća dogodila se u srijedu u večernjim satima u mjestu Banovo kraj Vrbovca.

U nesreći jedan je čovjek poginuo, drugi je ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Zagrebu. Auto je sletio s ceste pod zasad neutvrđenim okolnostima.

“Jučer, 18. studenog 2020. godine oko 20.20 sati, 28-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice Banovo u smjeru juga. Dolaskom do kućnog broja 35, nije svoje vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake, iz kojeg razloga je vozilom skrenuo udesno prema zapadnom rubu kolnika. Tom je prilikom sletio s kolnika u smjeru jugozapada na mekani teren sa zapadne strane kolnika, gdje je podvozjem naletio na betonski most, a potom i na betonsko-žičanu ogradu.

Nakon toga, u nastavku nekontrolirane vožnje naletio je na betonski stup elektre te ponovo na betonsko-žičanu ogradu. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 28-godišnji vozač, dok je 29-godišnji putnik lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb. Od 20.45 do 0.15 sati promet po županijskoj cesti 3034 za teretni promet odvijao se obilazno preko Vrbovca, dok se promet osobnih vozila odvijao po lokalnim okolnim cestama”, izvijestila je zagrebačka policija.

Poginuo je mladi nogometaš. Oglasili su se i iz njegovog kluba.

“Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bi opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub. Zauvijek ćeš živjeti u našim mislima i srcima, a tvojoj obitelji želimo puno snage u ovim teškim trenucima za sve nas”, napisali su iz njegova kluba NK Ban Jelačića.

Jučer u večernjim satima naš klub zadesila je velika tragedija.

U prometnoj nesreći u večernjim satima život je izgubio…

Objavljuje NK Ban Jelačić BanovoČetvrtak, 19. studenoga 2020.

 

Komentari