43-godišnjak osumnjičen za za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da je osumnjičeni s ciljem proizvodnje i preprodaje na za sada neutvrđen način nabavljao droge kokain, ecstasy i amfetamin, koje je u stanu na području Črnomerca prepakiravao i zatim dalje preprodavao krajnjim konzumentima najčešće na području noćnog kluba odnosno ugostiteljskog objekta.

Naime, 16. studenog 2019. godine u ranojutarnjim satima u ugostiteljskom objektu na Ksaveru zatečen je osumnjičeni koji je kod sebe imao pet papirnatih pakiranja ispunjenih kokainom ukupne mase oko 7,9 grama, jedno pakiranje ispunjeno s 15 komada tableta ecstasy te jedno pakiranje ispunjeno amfetaminom mase oko 3,7 grama, a sama količina i način pakiranja pronađene droge nedvojbeno su policajcima s Medveščaka ukazivali na sumnju da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju, a što je kroz kriminalističko istraživanje i potvrđeno.


Komentari