FILMSKA SCENA: Htio zapaliti zgradu u kojoj živi DJ

policija
Foto: MUP/ilustracija

Policija još uvijek se pokušava otkriti što stoji iza ranjavanja Tihomira Alessandra Balinčića (44) u kojega je zasad nepoznati muškarac u ponedjeljak ispalio nekoliko hitaca na parkiralištu Konzuma u Sarajevskoj ulici u Zagrebu.

Nije isključena niti mogućnost da je napadu na parkiralištu Konzuma prethodio i pokušaj paleža zgrade na Borovju u kojoj Balinčić živi s obitelji. U noći s petka na subotu nepoznati je muškarac nepoznatom tekućinom zalijevao prostor kod ulaza u garažu ispred Balinčićeve zgrade, s namjerom da je zapali. No, iz policije zasada ne otkrivaju o kakvoj se točno tekućini radi, iako se susjedi slažu kako se osjetio miris benzina, piše Večernji list.

Srećom nitko nije stradao

Došlo bi sigurno do vatrene buktinje, da mladići koji su se vraćali iz izlaska nisu ugledali muškarca koji prolijeva tekućinu oko zgrade i pozvali policiju, gdje je napadač odmah pobjegao.

Nakon incidenta ispred zgrade, Balinčić se navodno u subotu trebao sastati s napadačem zbog neriješenih poslovnih odnosa. Susret su odgodili za ponedjeljak, kada su se sastali na parkiralištu Konzuma u Sarajevskoj ulici u Zagrebu. Dvojica muškaraca nekoliko su minuta razgovarali. Mirni razgovor uskoro je prerastao u svađu, a eskalirao je kada je zasad nepoznati muškarac iz golfa izvadio pištolj. Tihomir Alessandro Balinčić odmah se dao u bijeg prema svom peugeotu largu, ali muškarac s kojim se prije sukobio ispalio je dva hica u Balinčićevu desnu potkoljenicu. Napadač u kapri hlačama, plavoj majici i šilterici s crnim naočalama na očima potom je pobjegao.

Slučajni prolaznici ozlijeđenom Balinčiću odmah su upomoć pozvali hitnu koja ga je prevezla u bolnicu. Na mjesto zločina došla je i policija. Do zaključenja ovog broja policija nije uspjela uhvatiti napadača koji je i dalje u bijegu. Međutim, supruga ozlijeđenog muškarca zanijekala je informacije da se njezin suprug sastao s napadačem.

 

Komentari