WhatsApp sprema veliki redizajn aplikacije: Sviđaju li vam se nove promjene?

Pixabay

Najpopularnija aplikacija za čavrljanje konstantno se nadograđuje. Najnovije značajke koje korisnici čekaju već dugo uključuju noćni način rada, samobrišuće poruke i još nekoliko vrlo korisnih alata, piše Tportal.

Novi uvodni ekran

Nakon što WhatsApp odlučite pokrenuti po prvi put nakon ažuriranja, uskoro ćete na ekranu dobiti WhatsAppov logotip. Ekran će navodno izgledai drukčije ako program pokrenete u noćnom modu rada. Ova značajka dolazi i na Android i na iOS.

Poruke koje se same brišu

WhatsAppova opcija ‘Izbriši za sve’ korisnike spašava od blamaže već dulje vrijeme, a uskoro bi joj se mogla pridružiti i mogućnost slanja samobrišućih poruka koja će izabranu poruku eliminirati za pet sekundi, jedan sat, kao i jedan, sedam ili trideset dana.


Skrivanje statusa od ‘utišanih’

Skorašnja značajka WhatsAppa korisnicima bi mogla omogućiti skrivanje svih objava statusa od ‘utišanih’ kontakata u imeniku. Ako nekome žele pokazati status, korisnici će to moći učiniti ručno putem novog izbornika.

Noćni mod rada

Whatsapp je vjerojatno jedna od zadnjih aplikacija koje će usvojiti noćni mod rada – nakon Instagrama, Twittera, Google Photosa, YouTubea, Facebook Messengera i hrpe drugih. Premda Facebook i dalje radi na WhatsAppovom noćnom modu rada, on je navodno dosta blizu izlasku. Za početak, već je viđen u beta verzijama aplikacije, a karakterističan je po crnim oblačićima s porukama.

Komentari

loading...