ZANIMLJIVA 2016. GODINA: Evo što se najviše pretraživalo na Googleu (VIDEO)

računalo laptop napad hakeri
www.pexels.com

Najguglanija osoba godine je Donald Trump, a slijede ga Hillary Clinton, Michael Phelps, Melania Trump te Simone Biles.

I na kraju ove godine internetski gigant Google objavio je popis najpretraživanijih stvari. A izbori u SAD-u, Olimpijske igre, Europsko nogometno prvenstvo, Pokemon Go, Donald Trump, David Bowie, Prince, Zika virus i dodjela Oscara zauzimaju prva mjesta.

Donald Trump je najguglanija osoba godine, a slijede ga Hillary Clinton, Michael Phelps, Melania Trump te Simone Biles.

Google je izdvojio kategoriju za one koji su umrli, a, s obzirom da je ovo bila godina koju su obilježile smrti brojnih poznatih osoba, a u tome su Prince, David Bowie, Christina Grimmie, Alan Rickman i Muhammad Ali.

>>>BOLJA I ZABAVNIJA PRETRAGA: Sigurno niste znali za ovih 5 Google trikova

Najčešća pitanja

Jedno od najčešćih pitanja koje je mučilo korisnike je “Kako vezati kravatu”.

Zatim slijede pitanja poput”Koja je moja IP adresa?”, , “Kako igrati Pokemon Go?”, “Kako crtati?”, “Kako napisati molbu za posao?”, “Kako se riješiti prištića?”, “Kako skinuti pjesmu s YouTubea?”, “Kako brzo smršaviti?”, “Kako napisati životopis?”, “Kakvo će biti vrijeme danas?”, “Koliko je sati?”, “Što je ljubav?”, “Što je gluten?”, “Koji je smisao života?”, piše Mirror.

A korisnike je zanimalo i zašto im je internet spor, te zašto je nebo plavo, ali i zašto je 2016. godinaprijestupna godina, kao i kako ispeći kruh od banane, zatim zašto je Australija na Eurosongu, zašto im kasni mjesečnica i zašto je ocean slan…


Komentari