Stiže nešto bolje od Netflixa: Novi streaming servis dolazi u studenom

Foto / imdb.com

U utrku za najbolji streaming servis uskoro ulazi i Apple. U projekt je uloženo mnogo novaca, a kako bi konkurirali servisima koji tek dolaze, okupili su poznata glumačka lica. U svijet streaming programa dolaze i Disney, HBO i NBC Universal, piše tportal.

Kada stiže?

Apple TV+ sa streamingom kreće 1. studenog 2019., a pretplata na ovaj servis bit će dostupna u više od 100 zemalja.

Foto / imdb.com

Koliko će koštati?

Suprotno očekivanjima da će tražiti najvišu cijena spram drugih servisa, mjesečna pretplata na Apple TV iznosit će 4,99 dolara, odnosno oko 33 kune. Prije nego se odlučite na pretplatu, servis možete isprobati u sedmodnevnom besplatnom probnom periodu. Svi koji će kupovati Appleove proizvode, dobit će besplatnu godišnju pretplatu.

Na kojim ga je uređajima moguće gledati?

Program će se moći gledati putem aplikacije Apple TV, ali i na iPhoneu, iPadu, Apple TV-u, iPod touchu i Macu. Za one koji ne posjeduju Appleov uređaj, sve će biti omogućeno putem računala na stranici tv.apple.com, putem preglednika Safari, Chrome i Firefox, kao i na određenim pametnim televizorima.

Apple TV+ će pretplatnicima svaki mjesec nuditi nove sadržaje, a već sada su privukli pozornost najavama za serije. Glavne likove u vrlo iščekivanoj “The Morning Show” glume Reese Witherspoon i Jennifer Aniston, a obožavateljice Jasona Momoe odsada će ga gledati u seriji “See”.

Foto / imdb.com
Foto / imdb.com


Komentari