PRODAJETE MOBITEL? POGLEDAJTE KAKO POVEĆATI NJEGOVU VRIJEDNOST!

FOTO: pixabay

Danas je moguće radi interneta lako kupiti i prodati stvari. Donosimo vam par savjeta koji pomažu pri prodaji smartfon uređaja.

1) Kupite maskicu za mobitel. Solidno kaljeno staklo za smartfon košta od 150 kuna na više. Također ne brinite ako vam zaštita ekrana pukne nakon što telefon padne na tlo – to je njezina namjena. Za kraj, kada odlučite prodavati smartfon, uvijek možete zaštitu ekrana prodati kao dodatni komad opreme i time podignuti njegovu cijenu.

2) Čuvajte originalno pakiranje. Kada prodajete svoj smartfon, ljudima će biti interesantniji ako ga dobiju u originalnoj kutiji. Spremite ga u kutiju u stanju čim sličnijem onome u kojem ste ga kupili i vjerojatno ćete za njega moći dobiti više novca.

3) Očistite svoj mobitel. Ako odlučite prodati uređaj bez mrlja i nečistoća, za njega ćete dobiti više novca. Telefoni koji izgledaju sličnije neotvorenom uređaju u pravilu vrijede više novca.

 4) Pukao vam je ekran? Popravite ga. Prije nego što telefon odlučite prodati ili zamijeniti za drugi, možda će vam se isplatiti popraviti oštećeni ekran. Uređaji sa slomljenim prikazom i dalje se mogu prodati, no manje su šanse da će ih kupac htjeti kupiti.


5) Kupite maskicu za zaštitu. Ako koristite novije modele uređaja koji imaju staklene ekrane, vjerojatno ćete hteti koristiti maskicu. Ako zaštitite ekran i kućište uređaja, imat ćete sigurniji uređaj kojeg ćete morati rijetko nositi na popravak – a dobro će vam doći i dodatni novac kojeg ćete moći za njega tražiti jednog dana kada ga odlučite prodati, piše tportal.

Komentari

loading...