Pictionary je od sada dostupan na Android uređajima

Popularna igra sada je dostupna za igranje u pokretu!

Dugo je trebalo da se ova popularna igra pojavi na našim pametnim telefonima, no sada je Pictionary službeno dostupan u Google Play Trgovini.

Nakon prijave putem Facebooka ili Google računa, možete odabrati jedan od dva načina igre. Quick Draw je način igranja u četvero (2 na 2) te se igra u stvarnom vremenu i vrlo je sličan originalnom stilu igre. Svaka ekipa ima osobu koja crta i osobu koja mora pogoditi što je na crtežu s ograničenim vremenom od 90 sekundi. Oba tima crtaju istu riječ te se utrkuju tko će prije pogoditi što je na crtežu.

U stvarnom vremenu vidite što vaš suigrač i protivnik crta, pobjeđuje onaj tim koji prvi ponudi točan odgovor. U trenutnoj fazi igra nije savršena jer će te možda imati problema s povezivanjem na server. Još jedan od problema je da partija završava ako netko izađe iz igre ili slučajno dodirne gumb za nedavne aplikacije na svom telefonu. Pretpostavljamo da bi to mogla biti dobra značajka kako bi spriječili varanje igrača koji se prebacuju na aplikacije za razmjenu poruka.

Ovaj način igranja nije jedini, postoji i način koji vam omogućuje igru sa slučajnim protivnicima koji se izmjenjuju između crtača i igrača koji pogađa što je nacrtano. Pobjeđivanjem zarađujete novčiće i otključavate škrinje koje vam pomažu da nadogradite alate za crtanje. Svi se crteži spremaju u galeriju, tako da se možete uvijek vratiti i pogledati vaše prethodne skice.

Ovo zasigurno nije prva igra u Pictionary stilu koja je izašla na Google Play Trgovini, budući da već postoji aplikacija Draw Something. No, ovo je prva igra koja će službeno biti licencirana od strane kreatora originalnog Pictionarya. S obzirom na popularnost ove zabavne igre, nova aplikacija ima velikog potencijala za širenje na društvenim mrežama.

Ovdje možete preuzeti igru na vaš android uređaj.

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari