Nova opcija u Messengeru – dokažite da stižete uskoro!

Nakon što je Google dodao opciju dijeljenja lokacije na Mapama, Facebook odgovara sličnom opcijom u Messengeru, prenosi TheNextWeb.

Do sada ste mogli dijeliti lokaciju preko Messenger aplikacije pa to nije neka novost. Međutim, da bi stvar bila malo zanimljivija, Facebook je dodao novu mogućnost u rubriku dijeljenja lokacije, pa sada možete dijeliti odnosno vidjeti lokaciju prijatelja u stvarnom vremenu kroz duži vremenski period – do 60 minuta.

Ova opcija može biti jako korisna za sve one koji se nalaze s prijateljima i žele imati uvid u njegovu trenutnu lokaciju, pri čemu se izbjegavaju pitanja poput “Dokle si stigao?” ili “Jesi li krenuo?”. Osim toga, vašim prijateljima će biti sada malo teže lagati, što je još jedna pozitivna stvar.

Najavljena promjena će biti dostupna u novim verzijama Messengera, a da biste je isprobali jednostavno odite na postavke u razgovoru (dodatne postavke) -> lokacija, i tu biste trebali imati mogućnost podjele lokacije na 60 minuta. Isto možete stopirati kad god poželite.


Zanimljiv i koristan dodatak u svakom slučaju. Vjerujemo da će se ovom opcijom ljudi manje gubiti u novim sredinama odnosno pri posjetu drugim gradovima, a ne bi bilo loše da se uskoro vrijeme praćenja produži – makar na 24 sata.

 

Original možete pronaći na itrendovi.hr

Komentari