Legendarna Nokia 3310 stigla u Hrvatsku, nevjerojatno je koliko može trajati baterija

Nokia

Ovaj je mobitel postao kultni objekt, ne samo u svijetu mobilne tehnologije već i u pop kulturi.

Legendarna Nokia 3310 vratila se, a odsada je telefon dostupan i na hrvatskom tržištu. Nova je verzija telefona gotovo upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, po prvi puta predstavljen 2000. godine, javlja Poslovni dnevnik.

Ovaj je mobitel postao kultni objekt, ne samo u svijetu mobilne tehnologije već i u pop kulturi, a ta je status zaslužio svojom iznimnom otpornošću, budući da je gotovo imun na padove i oštećenja, a poznata je i njegova izdržljiva baterija koja jako dugo traje.

Nokia 3310 (2017) gotovo je upola tanja i čak 53g lakša u odnosu na originalni model, a dizajn je osvježen zaobljenim kutovima koji daju nešto blaži i manje robustan izgled.

Prepoznatljive tipke koje su promijenile način na koji smo komunicirali putem SMS poruka, zadržane su i u novoj verziji.

Novi LCD zaslon u boji na novom modelu iznosi 2.4“, a opremljen je s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja. Verzija 2017 donosi i 2MP kameru s bljeskalicom te mogućnost snimanja video zapisa. Najimpresivnija nova karakteristika je odvojiva baterija koja traje nevjerojatnih 22 sati tijekom razgovora, a čak 31 dan u stand by načinu rada. veliki povratak ima i njegova popularna Zmijica.


Komentari