Koliko bi trebao koštati iPhone 8?

Evo još malo glasina i predviđanja. 

Očekuje se da će Appleov novi iPhone 8 s OLED zaslonom i bežičnim punjenjem koštati oko 1000 dolara u Sjedinjenim Državama, a analitičari s Wall Streeta i dalje nastavljaju nagađati za koju cijenu bi se mogao prodavati.

Najnovija predviđanja dolaze od analitičarke Goldman Sachsa, Simone Jankowski, koja je izjavila kako očekuje da će high-end iPhone biti dostupan u 128GB i 256GB skladišnim kapacitetima za 999 dolara i 1,099 dolara. Za razliku od iPhonea 7, ona ne vjeruje da će iPhone 8 biti dostupan u 32GB verziji. Uzme li se u obzir iPhone 7 Plus 128GB vidimo da bi razlika u cijeni mogla biti 130$ što će sigurno biti opravdano povećanim troškom za dijelove (na što korisnici gledaju i novim, naprednim mogućnostima koje će prodavati telefon).

Analitičar UBS-a Steven Milunovich prošli je mjesec podijelio posve drugačija očekivanja cijena, pa je jasno da analitičari jednostavno nagađaju. Misli da će iPhone 8 doći u 64GB i 256GB skladišnim kapacitetima po cijeni od $850 – $900 ili $950 – $1.000. On s druge strane uopće nije spominjao 32GB ili 128GB modele.

Prema sve možemo zaključiti da će iPhone 8 biti vrlo skup – očekivano. Točan iznos cijene uređaja vjerojatno je u ovom trenutku poznat samo Appleu, stoga svakako procjenjujte sa zdravom dozom skepticizma.

Izvor: MacRumors

Pročitajte još:

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari