Kako slušati glazbu s YouTubea s ugašenim zaslonom i bez videozapisa?

Aplikacija koja će vam olakšati život.

Želite slušati glazbu s Youtubea na svom Android uređaju i uštedjeti internet i bateriju? Imamo rješenje za vas! Vjerujemo da mnogi od vas koriste YouTube na telefonu za slušanje glazbe, ali problem je kada nemate WiFi pa morate koristiti mobilni internet. Rješenje dolazi u obliku aplikacije pod nazivom FireTube.

Pomoću ove aplikacije možete slušati YouTube pjesme na svom Android uređaju bez trošenja internet prometa na učitavanje videa. Također, aplikacija radi u pozadini pa možete ugasiti zaslon i na taj način dodatno uštedjeti bateriju.

Od dodatnih opcija imate mogućnost automatskog generiranja prijedloga sljedećih pjesama, možete izabrati kvalitetu (24, 32, 96, 128 i 192kbit/s), media playera (ugrađeni ili ExoPlayer), početni zaslon (popularno ili nedavno slušano), a možete i omogućiti opciju videozapisa pa će se i on puštati uz glazbu. Tijekom slušanja glazbe možete podesiti i Sleep Timer ako planirate spavati pa da se glazba prekine sama.

Vjerojatno pretpostavljate da korištenjem ove aplikacije nemate pristup svom računu, i to je točno, ali postoji opcija za prijavu. Kako u programu piše, ako se prijavite, možete spremiti liste na svom Youtube računu.

Aplikacija ima lijep dizajn, jednostavno sučelje, besplatna je, ali je nema u Play prodavaonici. Ako ju želite instalirati, morate preuzeti .apk datoteku i ručno je instalirati:

1) Preko ovog linka preuzmite najnoviju verziju FireTube (1.4.2) aplikacije

2) Da biste preuzeli aplikaciju, možda ćete morati omogućiti “Nepoznate izvore” na svom telefonu. Da biste to učinili, idite na “Postavke -> Sigurnost” i uključite “Nepoznati izvori”.

3) Zadnji korak je instalacija i pokretanje aplikacije

Kako slušati YouTube bez videozapisa

Sada za ključni dio. Možda ste primijetili da je po defaultu FireTube reproducirao videozapise, ali nemojte se brinuti jer ih je vrlo jednostavno isključiti.

Samo idite na Postavke u FireTubeu, a zatim ugasite “Always Video Mode” opciju. Videozapisi će se sada reproducirati samo kao zvučni zapis s sličicom videozapisa na zaslonu.

Izvor: Maketecheasier

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari