Kako koristiti Spotify uslugu u Hrvatskoj?

Nemate više ideja koju biste glazbu slušali? Imamo rješenje za vas.

Usluga Spotify je besplatna aplikacija za slušanje svih tipova glazbe i među najskidanijim je aplikacijama na Googleovom Playstoru. Trenutno broji 5o milijuna korisnika širom svijeta i taj broj neprekidno raste. Jednostavnim sučeljem vam ova aplikacija omogućava da odaberete mix pjesama po vašem ukusu, a dostupna je za Android, iOS i Windows uređaje.

Nažalost, Spotify nije službeno dostupan u Hrvatskoj, ali uvijek postoji rješenje. Mi vam donosimo tri kratka koraka kako biste koristili ovu uslugu na svojim Android i Windows uređajima:

Koraci za Android uređaje

1. Korak: Potrebno je skinuti Spotify ovdje. Instalirajte aplikaciju nakon što ste ju preuzeli na vaš uređaj.

2. Korak: Ovdje skinite aplikaciju TunnelBear VPN. Potrebna je kratka registracija unutar aplikacije. Nakon što ste se registrirali, pokrenite TunnerBear, odaberite USA kao željenu lokaciju te pritisnite gumb “ON” na vrhu vašeg zaslona i pričekajte da se aplikacija poveže na odabrani USA  VPN.

3. Korak: Nakon što ste napravili prva dva koraka, u trećem koraku ćete pokrenuti Spotify te se besplatno registrirati. Nakon registracije, spremni ste za slušanje vaše omiljene glazbe!

Na kraju slobodno možete obrisati TunnelBear VPN aplikaciju s vašeg uređaja.

Koraci za Windows PC uređaje

1. Korak: Pokrenite Google Chrome preglednik, u tražilicu upišite TunnelBear VPN i skinite dodatak za Google Chrome. Odaberite USA VPN. Kao i kod Androida, potrebna je kratka registracija za korištenje TunnelBeara.

2. Korak: Nakon uspješnog dodavanja USA VPN-a, otvorite web stranicu www.spotify.com, registrirajte se i usluga je spremna za korištenje.

Nadamo se da smo vam pomogli u ovih par jednostavnih koraka. Ako negdje zapnete pišite u komentarima!

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari