Instagram sada radi Offline na Androidu

Na Facebook F8 konferenciji, Instagram je objavio da je dodao offline podršku za njihovu Android aplikaciju, tako da možete pregledavati i stvarati postove i bez interneta.

Evo kako sve skupa radi: svaki post koji je telefon već preuzeo dok je bio spojen na internet biti će dostupan za pregled, komentiranje, lajkanje i spremanje. Također ćete biti u mogućnosti stvoriti postove i spremati skice. Nakon što se vaš mobitel opet spoji na internet vezu, sve vaše akcije će biti poslane i spremljene na serveru.

Također ćete biti u mogućnosti vidjeti sadržaj koji ste prethodno učitali, kao što su profili koje ste ranije posjetili i postove u kartici Explore.

To bi trebalo pomoći Instagramu u zemljama gdje mobilna veza nije najbolja. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se offline funkcionalnost moći koristiti i za Stories; koji sada ima više od 600 milijuna korisnika.

Instagram je također nedavno dodao nekoliko novih značajki, uključujući “selfie stickers” i mogućnost grupiranja spremljenih postova u kolekcije.

Izvor: TheNextWeb

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari