IAKO JE NESLUŽBENO, MOGLI BI SE POJAVITI NA TRŽIŠTU: Najbolji mobiteli koji nas očekuju u 2017. godini

pixabay.com

Za sve one koji kroz novu godinu žele koračati uz novi mobitel, pogledajte što bi se sve moglo pojaviti na tržištu 2017.

Iako niti jedan od ovih modela nije službeno potvrđen, izvjesno je da bi se neki od ovih modela uskoro mogao naći u vašim rukama!

Izbor donosi techadvisor:

Apple iPhone 8 & iPhone 8 Plus

  • 10 godišnjicu od prvog iPhone, Apple će proslaviti novim modelom koji bi trebao biti predstavljen u rujnu iduće godine. Prema nekim najavama, ovaj mobitel imat će bežićno punjenje, uz brzi Appleov procesor A11.

HTC 11

  • Ovaj model trebao bi izaći u travnju 2017., a glasine najavljuju duži vijek batarije, više RAM-a i brži procesor.

LG G6

  • Osim mogućeg bežićnog punjenja, novi LG trebalo bi krasiti i novo – kvalitetnije staklo.

Samsung Galaxy Note 8

  • Nakon skandala sa “sedmicom”, Samsung bi se ovim modelom trebao vratiti na tržišnu pozornicu u velikom stilu. Najavljuje se 5,7-inčni Quad-HD zaslon, moćni procesor i vodootpornost…

OnePlus 4

  • Kompanija je za travanj/srpanj najavila novi model One Plus 4 sa novim procesorom, moćnom baterijom i odličnom kamerom za selfie. Očekuje se i povećavanje RAM-a na 8 GB.

Microsoft Surface Phone

  • Dok jedni tvrde da se radi o pukom nagađanju, drugi ovaj mobitel najavljuju kao gotovu stvar. Hoće li se ovaj mobitel ikada pojaviti na tržištu, Microsoft bi mogao otkriti početkom iduće godine. Od karakteristika izdvaja se 64-bitni Intelov procesor i prednja kamera od 21 megapixela.


Komentari