Hrvatski Telekom već tri dana nije popravio kvar zbog kojeg korisnicima ne radi internet

Screenshot

Građani bespomoćno čekaju da tehničari Hrvatskog Telekoma otklone tehničke smetnje.

Nezadovoljnika uslugama Hrvatskog Telekoma nije malo, što potvrđuju i svakodnevne kritike koje se mogu pročitati na njihovoj službenoj Facebook stranici. I dok se većina redovito žali na sporiju brzinu interneta od one koju plaćaju, koja im stoji u ugovoru i koja se redovito reklamira, postoje i oni koji bespomoćno čekaju da tehničari Hrvatskog Telekoma otklone tehničke smetnje koje su posljednjih dana itekako učestale, piše Dnevno hr.

“Internet mi ne radi već tri dana. U korisničkoj podršci rekli su mi da smo dio ‘grupne smetnje’ koja je prijavljena 20. ožujka navečer. Ja sam kvar prijavila 21. ožujka i rečeno mi je da će internet proraditi u narednih pet sati. Nakon što se to nije dogodilo, rekli su da će sigurno proraditi do sutradan navečer. S obzirom na to da nije proradio ni tada, nazvala sam opet da bi mi žena iz korisničke podrške rekla da nema informaciju kada će grupna smetnja biti popravljena te da ni oni u korisničkoj podršci nemaju sve informacije. Dodala je da će još jednom naznačiti da nas nikako ne izostave pri rješavanju kvara (?!) te da se grupni kvarovi rješavaju puno, puno brže nego pojedinačni. Dakako, rekla je to samo kako bi utjecala na moje strpljenje koje je, s obzirom na to da dio posla moram obavljati od kuće, došlo do samog ruba”, požalila se jedna korisnica koja se pita kako se onda rješavaju pojedinačno prijavljeni kvarovi, ako se ovi “grupni” ne mogu popraviti u puna tri dana.

Dodala je da internet gotovo cijeli dan nije radio ni 19. ožujka, no proradio je iste večeri, bez da su kvar i prijavili. Iz ovog, ali i brojnih drugih priča korisnika, evidentno je da nešto s mrežom Hrvatskog Telekoma nije u redu.

Drugi pak korisnik koji se redakciji Dnevno hr. požalio na isto rekao je da je pri jednoj od prijava i pitao hoće li mu račun biti umanjen s obzirom na to da internet nema više od 24 sata, odgovoreno mu je da hoće.

Hoće li doista biti tako, ostaje za vidjeti.

 


Komentari