Apple preko kratkih videa pokazuje kako napraviti bolje fotografije sa iPhone-om

Za one od vas koji ne znaju snimiti dobre fotografije s fotoaparatom iPhonea, Apple je napravio 16 videozapisa koji će vam pomoći da se poboljšate.

Videozapisi su jednostavni i omogućuju svima bolje razumjevanje o tome što i kako mogu učiniti sa svojim telefonima.

Neki savjeti su poprilično očiti, a neki su vrlo korisni i mogu vas naučiti kako koristiti funkcije za koje možda niste znali da postoje na iPhoneu – primjerice, kako napraviti fotografiju dok snimate video ili kako postaviti timer selfija.

Videozapisi su također iznenađujuće sveobuhvatni: neke od tema uključuju savjete o slikanju predmeta s pozadinskim osvjetljenjem, silueti zalaska sunca i portretima koji su osvijetljeni samo uličnom svjetlošću.

Svaki videozapis traje oko 30 sekundi i vodi korisnika kroz svaki korak te se na taj način daju preporuke o tome kako bi fotograf trebao pozicionirati sebe ili predmet koji slikaju i naravno koje funkcije koristiti.

Stranica je korisna, ali je također još jedan pokazatelj da Apple želi svojim korisnicima omogućiti bolje i lakše korištenje svojih proizvoda – nešto što njihovi konkurenti tek trebaju učiniti.

Pročitajte još: 8 jednostavnih savjeta za snimanje boljih videa sa mobitelom

Iako je stranica prvenstveno usmjerena na iPhone 7, videi bi trebali biti od pomoći i vlasnicima starijih iPhonea. Stranicu možete pronaći na ovome LINKU.

Izvor: TheNextWeb

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari