5 zanimljivih ALARM aplikacija koje vas sigurno neće iznevjeriti

Ako imate problema s buđenjem, jedna od ovih aplikacija bi vam mogla pomoći. 

Evo koje su to najbolje alarm aplikacije koje će vas sigurno probuditi u željeno vrijeme, ma koliko god vi bili teška spavalica!

Alarmy

Zašto nam se sviđa Alarmy i zašto smatramo da će vas ova aplikacija sigurno probuditi? Pa, zbog toga što se neće isključiti sam ukoliko ne uslikate recimo svoju kuhinju ili omiljenu šalicu iz koje pijete kavu. Super zar ne!

A ako ne pijete kavu, onda sigurno znate matematiku :). U tom slučaju možete postaviti Alarmy da se isključi samo ukoliko riješite matematički zadatak. Ova aplikacija ima nekoliko zgodnih rješenja s kojima ćete se sigurno probuditi i ostati budni.

Aplikacija je besplatna za Android i iOS.

ShakeIt Alarm

Sam naslov može nagovijestiti način na koji se alarm isključuje. Dakle, kada alarm zazvoni, dovoljno je da u određenom intervalu protresete telefon i alarm će biti isključen.

Možete postaviti alarm tako da morate protresti telefon svake minute, to je svakako opcija koja može razbuditi. Također, postoji i opcija isključivanja alarma vrištanjem. Možete misliti kako jutarnje buđenje izgleda u tom slučaju? A još ako dijelite krevet sa nekim… Šalu na stranu, ovo je definitivno aplikacija koja je vrijedna spomena, ali i korištenja.

Aplikacija je besplatna za Android, a nažalost za iOS nije dostupna.

Walk Me Up

Ako ste tip osobe koja se probudi, pere zube, oblači se i izlazi iz stana, onda je alarm Walk Me Up najbolji izbor za vas. Ona od vas traži da hodate kako bi isključili alarm.

Šetnja je jedini način da se isključi alarm.

Aplikacija je besplatna za Android i iOS.

I Can’t Wake Up

Ovo je aplikacija koja ima malo lošiji korisnički izgled. Međutim, nemojte da vas to zavara i da zbog toga pomislite da se radi o nekoj prosječnoj aplikaciji. I Cant Wake Up ima najviše opcija koje korisnicima mogu otežati “slučajno” isključivanje alarma.

Tu su zadaci u vidu matematičkih jednadžbi, memorijske igre, korištenje barkoda, mućkanje telefona i još mnogi drugi. Ako pored svih ovih zadataka uspijete zaspati, onda vas jedino sirena za izvanredne situacije može probuditi.

Aplikacija je besplatna za Android i iOS.

Snap Me Up

Sigurno ste čuli za one alarm aplikacije koje se mogu isključiti okidanjem selfie fotografije. One su super, ali rijetko koja od njih detektira lice. Snap Me Up je jedna od takvih aplikacija koja od vas traži da uslikate selfie fotografiju kako bi isključili alarm. Ali, ne možete napraviti bilo kakvu selfie fotografiju. Položaj vaše glave mora biti prirodan za jednu budnu osobu, a i vaše oči moraju biti otvorene. U suprotnom, alarm će i dalje zvoniti.

Super je to što se sve uslikane fotografije čuvaju. Kasnije, kada se skroz razbudite bit će zabavno pogledati ih ili ih podijeliti na društvenim mrežama.

Aplikacija je besplatna za Android, a nažalost za iOS nije dostupna.

Original možete pronaći na itrendovi.hr


Komentari