10 najboljih gadgeta za 2016.

Prikazani na ovogodišnjem CES sajmu, ovo je naš izbor najboljih dodataka za vaš život u skladu s tehnologijom.

Soundwall

The Soundwall

Ovo audio platno koristi najmoderniju tehnologiju kako bi se moglo oblikovati zvukovima koje umjetnik odabere. Nova ograničena edicija dolazi s printom pjesme Brucea Springsteena, uz koju dobivate i intervju i posebnu playlistu. Cijene su oko 20 tisuća kuna, nadamo se da ste veliki fan.

Devialet-Phantom-Wireless-Sound-System

Devialet Phantom – bežični audio sustav

Devialet je tvrtka poznata po pretvaranju obične tehnologije u prekrasnu opremu. Phantom spaja visokokvalitetan zvuk s izgledom Zvijezde Smrti. Sustav košta oko 10 tisuća kuna i bit će odličan dodatak dnevnoj sobi svakog ljubitelja dobrog zvuks

Stunning-Gadgets-Solar-Battery-Charger

Stunning Gadgets – solarni punjač baterija

Naš prvi dojam je da ovo nije običan punjač za baterije. Ovaj punjač, kao i ostali ove tvrtke koja proizvodi vrlo otpornu elektroniku, ima doživotnu garanciju. Ima ugrađenu bateriju od 5000mAh, dva priključka za punjenje i solarne ćelije visoke učinkovitosti. Zbog svog dizajna odličan je dodatak za planinarenje i kampiranje, a kad HEP-ova mreža padne, bit će vrijedan milijune. Trenutno je ipak vrijedan oko 500 kuna.

Lantronix-Zano-Quadcopter

Lantronix Zano Quadcopter

Znamo, vidjeli ste milijun heli i quad coptera. E pa i mi, ali ovaj je poseban po tome što je sićušan i kontrolira se aplikacijom, kao ozbiljni dronovi. Ima senzore koji omogućavaju lebdenje i  izbjegavanje prepreka. Nažalost, bit će skuplji od 2000kn.

SG-iOS-Bluetooth-Keyboard

SG iOS Bluetooth tipkovnica

Ovo je obična bluetooth tipkovnica. Jedino po čemu je posebna je to što savršeno radi s iPadom, pa čak i iPhoneom, te pruža korisniku sve kratice koje bi i inače imao na Macu. Pametno i nevjerojatno zakašnjelo na tržište.

Misfit-Swarovski-Shine

Misfit Swarowski Shine

Fitness trackeri nisu novost, ali Swarowski Shine definitivno vrišti ”bling bling!”. Veliki kristali skladište solarnu energiju, što znači da ovaj tracker nema bateriju. Najstvarnije, ne šalimo se. Možda uspije uspjeti u ovoj jako zasićenoj konkurenciji fitness trekera.

Razer-OSVR-Open-Source-Virtual-Reality-Gaming

Razer OSVS – open source virtualna realnost

Ovaj sustav, stvoren od predvodnika industrije, proširuje granice igranja u virtualnoj realnosti. OSVR Hakerski Dev Kit omogućava bilo kakav open-source softver i može se programirati na bezbroj načina. Nije najljepši, ali ovdje se išlo na funkcionalnost. Pojedi se, Oculus Rift!

Hearnotes

Hearnotes

Ovo su bežične slušalice koje ne trebaju Bluetooth. Imaju poseban priključak koji radi na bazi Kleer tehnologije. Posebne su po tome što daju nevjerojatno čist zvuk bez gubitaka u prijenosu.

Fuel3D-Scanify

Fuel 3D Scanify

3D skeneri su prije težili tonu i zahtjevali dubok džep. Ovaj skener koji smo uočili na CES-u mijenja  te činjenice. Prenosiv i lagan, može skenirati predmet u roku od nekoliko sekundi i košta manje od 10 tisuća kuna. Znamo da zvuči kao mnogo, ali ljudi, ovo je impresivno! Pripremite svoje 3D printere!

Šalimo se, naravno, ali nekako nam je žao što nismo dio tog cijelog 3D vala.


Komentari