LIMENI LJEPOTANI PONOVO U ZAGREBU: Počinje 9. Auto Week, pogledajte što se nudi

press

Na jednom mjestu moći ćete saznati sve što vas zanima.

Ovogodišnje, 9. izdanje popularne auto moto priredbe Zagreb Auto Week je pred vratima. Jesensko izdanje održat će se na već poznatoj lokaciji, u zagrebačkom Arena Centru od 18. do 20. studenog gdje će posjetiteljima biti predstavljeni neki od najnovijih modela poznatih auto moto brandova.

press
press

Osim premijernih iznenađenja posjetitelji će moći uživati u mnoštvu dodatnih i popratnih sadržaja vezanih uz auto moto industriju. Samo za ovu prigodu auto kuće će predstaviti najnovije i najbolje modele dostupne na našem tržištu, a što će svakako mnogima olakšati donošenje odluke oko kupovine novog automobila.

press
press

Publika će tako na jednom mjestu, iz prve ruke moći doznati sve informacije oko odabira novog limenog ljubimca, ali i imati priliku kupiti ili rezervirati automobil uz posebnu sajamsku cijenu.

U skladu sa svjetskim trendovima dio prostora sajma predviđen je za neizostavnu E-mobility zonu, gdje će se posjetitelji moći upoznati s vozilima na elektro i hibridni pogon, ali i doznati sve detalje koji se odnose na kupovinu električnih limenih ljubimaca. Naravno, nezaobilazan dio jedne ovakve auto moto priredbe svakako su i prekrasne hostese koje su već postale zaštitni znak Auto Weeka.

press
press

Dođite i budite dio ove spektakularne automobilske izložbe, uživajte u blještavilu automobila, ekskluzivnim premijerama, doznajte sve što vas zanima o kupovini novog automobila i uživajte u ponudi najnovijih modela iz svijeta oktana.


Komentari