Država se ‘rješava’ vozila: Evo kako ih možete nabaviti po najjeftinijim cijenama

Pixabay

TRCZ automobili održat će javnu dražbu pokretnina, a predmet prodaje bit će sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva poput Hrvatske pošte, HRT-a, Hrvatskih autocesta, Hrvatskih voda, Hrvatskog sabora, MUP-a, Ministarstva poljoprivrede i mnogih drugih.

Javna dražba će se održati 26. listopada u prostoru Narodnog sveučilišta “Sesvete” s početkom u 09.00 sati. Sva vozila mogu se pregledati 24. i 25. listopada, od 10.00 do 14.00 sati, u skladištu društva TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., piše Radio Banovina.

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kuna. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200,00 kuna. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Više o pravu sudjelovanja možete pročitati ovdje.


Komentari

loading...