Bežične slušalice su tehnologija koja najviše napreduje

PHOTO: The Verge

Kako piše portal The Verge, ovogodišnji hit na berlinskoj IFA-i su bežične slušalice. Postale su bolje, kvalitetnije i brže se pune.

Svi veći proizvođači slušalica predstavili su poboljšanja koja su ugradili u svoje modele.

USB-C je novi standard za punjenje

Skoro svaki model na predstavljanju na IFA-i imao je USB-C port za punjenje. Novi model Sonyjevih bežičnih slušalica 1000X M3s dolazi s ovakvom vrstom punjača, a zbog toga što prošlogodišnji model to nije imao nisu bile proglašene najboljima na svijetu.

Svaki par slušalica ima glasovnog asistenta

Svi veći proizvođači ugradili su gumb za aktiviranje Googleovog glasovnog asistenta ili Siri. Ovakva opcija olakšat će korištenje glavnog pametnog uređaja i pretraživanje.

Batrija traje duže i slušalice su bolje dizajnirane

Novi model Sonyjevih slušalica ima bateriju koja traje i do 30 sati aktivnog korištenja, dok slušalice tvrtke Beyerdynamic mogu raditi i 46 sati. Ovo su znakova da slušalice postaju “starije”, to jest, ne traže od korisnika da stalno misli treba li ih puniti.

Dobar dizjan slušalica omogućava korisnicima da zbilja uživaju u glazbi. Mekši jastučići omogućavaju slušanje glazbe dulji period vremena. Isto tako, neki proizvođači uvodili su  osim funkcionalnih i estetske promjene. Tako su posjetitelji IFA-i mogli vidjeti i slušalice s LED svjetlima unutar samih “uški”.

Može se zaključiti da bežične slušalice napreduju svakim danom i samo je pitanje vremena kada će postati novi standard uživanja u glazbi.


Komentari