Besplatan pregled vozila: Dani tehničke ispravnosti motocikala 2017.

en.wikipedia.org/ ilustracija

Besplatni pregled tehničke ispravnosti mopeda i motocikala.

U organizaciji Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske i Nacionalnog programa sigurnosti prometa na cestama, u razdoblju od 18. do 22. travnja 2017. godine (utorak do subote), u svim stanicama za tehnički pregled u RH organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti motocikala pod nazivom ”Dani tehničke ispravnosti motocikala 2017”.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Tijekom akcije vozači mogu dovesti svoje motocikle i mopede kao i ostala vozila L kategorije u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila, gdje će se besplatno pregledati tehnička ispravnost motocikla ili mopeda.[/box]

Komentari

loading...