VOZAČI, ISKORISTITE AKCIJU: Besplatno obavite kontrolu svog limenog ljubimca

FOTO: Pixabay

Tehnička ispravnost vozila bitan je faktor sigurnosti.

Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, od 21. do 26. studenog 2016. godine (ponedjeljak do subote), u svim stanicama za tehnički pregled u RH organiziraju preventivno – sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom ”Dani tehničke ispravnosti vozila 2016”.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć stručnog osoblja ukazivati ce se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Tijekom akcije vozači DRAGOVOLJNO mogu dovesti svoja vozila u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se na vozilu (bilo koje marke i tipa) BESPLATNO pregledati osnovni sklopovi bitni za sigurnost prometa na cestama.[/box]

Komentari