STIŽU NAM DEBELI MINUSI! Evo kako u najefikasije riješiti problem zamrznute brave na autu (VIDEO)

Screenshot/Youtube

Iako većina vozila danas ima daljinsko otključavanje, dio njih još uvijek se otključava guranjem ključa u bravu, a na većini auta se ključem otključava i spremnik za gorivo, a to može predstavljati veliki probleme.

Vremenska prognoza opet nam kazuje kako nam se bliže debeli minusi, a s time dolazi i hrpa problema za naše limene ljubimce. Već smo saznali kako najbrže odmrznuti smrznuta stakla i kako najbrže odmagliti auto, ali zaboravili smo na jedan oveći problem s kojim muku muče neki vozači.

Iako većina vozila danas ima daljinsko otključavanje, dio njih još uvijek se otključava guranjem ključa u bravu, a na većini auta se ključem otključava i spremnik za gorivo, a to može predstavljati veliki probleme. No, niske temperature u kombinaciji sa snijegom, kišom i vlagom mogu nam zagorčati život jer se brava može zalediti.

Barem ste jednom u životu ovo doživjeli i uvjerili se kako nije nimalo ugodno. Naročito kada se spremate ujutro za posao i taman stignete sve obaviti na vrijeme, a onda dođete do auta, ali u njega ne možete ući.

Vjerujemo da svatko ima neki svoj način za odmrzavanje brave, neki pokušavaju upaljačem zagrijati ključ, neki liju toplu vodu, neki mažu kremom bravu da se ne smrzne, no, jedna simpatična gospođa otkrila je možda revolucionarni trik za odmrzavanje brave.

Ona je naime upotrijebila jednu korisnu stvarčicu koju bismo trebali uvijek imati uza sebe, a riječ je o sredstvu za dezinfekciju ruku. Možete ga kupiti u bilo kojem dućanu s kozmetikom, u ljekarnama, drogerijama, a vjerojatno i u običnim trgovinama mješovite robe. Sredstvo će vas stajati par kuna, a kada bolje razmislite osim za funkciju odleđivanja brava, ne bi ga bilo loše koristiti i za dezinfekciju ruku.

Ako je vjerovati gospođi, ovaj trik zaista djeluje. Jedva čekamo da nam se smrzne brava kako bi mogli isprobati, šalimo se naravno, ali ako dođe do toga nadamo se da nas gospođa nije obmanula.

>>> GOTOVO JE SA ZAMAGLJENIM STAKLIMA U AUTU: Ovaj znanstvenik otkrio je brzo i efikasno riješenje (VIDEO)

>>> ZABORAVITE NA STRUGANJE: Evo kako u svega nekoliko sekundi odmrznuti i najdeblji led (VIDEO)


Komentari