PRIJAVLJENO ČAK 113 POSADA: Sedmo izdanje Rally Showa Santa Domenica

Magična brojka od 100 prijavljenih posada i ove godine je preskočena.

Ukupno 113 posada prijavljeno je za sedmo izdanje Rally Showa Santa Domenica.

Za 7. Rally Show Santa Domenika koji će se održati 25.-27. studenoga 2016. u Svetoj Nedelji i Savršćaku prijavljeno je 113 posada. Lista je prepuna poznatih imena koji će svoje atraktivne limene ljubimce provozati sada već legendarnom stazom na Savršćaku u nedjelju 27.11. i, vjerujemo, zadiviti i zabaviti mnogobrojnu publiku.

Listu prijava predvodi Beppo Harrach s Ford Fiestom R5, trostruki pobjednik RSSD-a. Hoće li uspjeti i četvrti put? Prestalo je još nekoliko dana slatkog iščekivanja kada ćemo saznati može li se Youtube zvijezda oduprijeti napadima oštre konkurencije.

Jedan od vozača koji sigurno cilja na pobjedničko postolje je Gerald Rigler s jednim od najboljih rally automobila posljednje generacije – Ford Fiestom WRC, kojeg imamo prilike gledati i na svjetskom prvenstvu.

Jedna od najsvjetlijih točaka ovogodišnjeg izdanja Rally Showa Santa Domenica zasigurno će biti mađarski rally vozač Peter Ranga s vrhunski pripremljenom Škodom Fabiom R5 iz tima Topp Cars. Mađarskom vozaču i češkom automobilu ovo će biti prvi makadamski nastup na rallyju u Hrvatskoj, Svetoj Nedelji i Savršćaku.

aigner_bmw-500x332

Hrvatske boje brani Juraj Šebalj

Juraj Šebalj, višestruki prvak Hrvatske u rallyu, kaže da ne osjeća pritisak rezultata i da mu je bitno dobro se zabaviti, a makadamske staze su najbolja prilika za to.

Zovu makadama nije odolio ni jedan od najbržih slovenskih vozača Rok Turk koji je za makadam izabrao Ford Fiestu R5. Na suvozačkom mjestu sjedit će Blanka Kacin.

Još jedan vozač koji po prvi put dolazi na RSSD je Andreas Aigner sa izuzetno atraktivnim automobilom BMW 650i čiji V8 motor obećava fantastičnu zvučnu kulisu koja će dodatno začiniti njegov nastup.


Komentari