OTVOREN ZAGREB AUTO WEEK: Novi modeli i poslastice iz svijeta automobila

Press

U petak je u zagrebačkom Arena Centru otvoren 9. Zagreb Auto Week!

Ova auto-moto priredba posjetiteljima nudi pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavlja neke od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Tako je samo za ovu prigodu posjetiteljima premijerno predstavljen novi Audi Q2, sportski i urbani SUV koji odiše inteligencijom i razigranošću. Povodom predstavljanja ovog modela AutoZubak Audi pripremio je i dodatne nagrade te poslastice za sve kupce.

 

Opel je pak na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki X, a koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Novu Mokku krase smion, avanturistički i profinjen dizajn te cijeli niz revolucionarnih tehnologija.

PRESS
PRESS

S druge pak strane zadržane su sve prednosti prethodnih generacija, no istovremeno su dodane i neke značajne sitnice koje su ovo vozilo učinile još atraktivnijim. Na Auto Weeku je predstavljeno i specijalno sportsko izdanje Volvo S60 Polestar A AWD, kao i novi Volkswagen UP! Beats koji je publici Arena Centra prezentiran u izrazito atraktivnom svjetlećem boxu, posebno dizajniranom za ovu priliku.

7

 

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Zagreb Auto Week i ove je godine idealno mjesto za sve one koji imaju namjeru kupiti novog limenog ljubimca ili su pak u fazi razmišljanja jer ova trodnevna auto-moto manifestacija iz godine u godinu nudi uvijek više.[/box]

Kao i svake godine pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

 

Atraktivnosti neće nedostajati niti u idućim danima, tako da svakako svratite i uživajte u ovoj nezaboravnoj auto moto poslastici u zagrebačkom Arena Centru!

 

Komentari