(VIDEO) Nevjerojatan bezobrazluk: Nije mu se dalo voziti još 100 metara pa je ‘odglumio’ pješaka

Gotovo svi sudjeluju u prometu, a samim time su gotovi svi bar jednom svjedočili bezobrazluku pojedinih zagrebačkih vozača. Ipak, scena koja je osvanula na Facebook stranici Parkiram kao idiot zaista je rijetka i budimo sretni da je tako. Na snimci se, doduše, ne radi o parkiranju, ali se svakako radi o idiotu.

Naime, jedan je vozač na križanju Zagrebačke avenije i Puljske ulice htio skrenuti lijevo, no budući da se radi o jednoj od najprometnijih ulica u Zagrebu, omogućeno mu je samo skretanje udesno. Na njegovu sreću, samo nekih stotinjak metara dalje postoji i križanje na kojem može polukružno doći do željene rute.

Ipak, ovom ‘gospodinu’ to je križanje očito bilo predaleko pa se odlučio za ekstremne poteze. Okrenuo se u suprotnom smjeru i preko dva pješačka prijelaza, koje su u isto vrijeme koristili, zamislite, pješaci, ugurao se preko puta i nastavio voziti. Ako ništa, bar je na pješačkom semaforu u tom trenutku bilo zeleno.

U tom trenutku na križanju nije bilo policije, no na videu se jasno vidi registarska oznaka dotičnog pa se nadamo da će nadležni reagirati kako bi se možda naučio pameti za ubuduće. Ovakvim budalaštinama nije mjesto ni na najmanjim kvartovskim ulicama, a na jednom od najprometnijih punktova u Zagrebu mogu biti veoma opasne.


Komentari