Zvonimir Troskot je Mostov povjerenik za glavni grad: ‘Most će u Zagrebu igrati jaku ulogu’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Danas je na press konferenciji Most objavio kako će stranački povjerenik za grad Zagreb biti Zvonimir Troskot. Povodom toga, predsjednik stranke Božo Petrov, istaknuo je kako će Most imati važnu ulogu u glavnom gradu na lokalnim izborima koji su svakim danom sve bliže.

Most će u Zagrebu igrati jaku ulogu. Zvonimir Troskot bit će Mostov povjerenik za Zagreb”, izjavio je Petrov.

Troskotu će biti povjerena izgradnja strukturalno i organizacijski jakog Mosta u Zagrebu, a Petrov je za N1 opisao njegove obveze.

“To će biti koordinacija i on će biti odgovoran za strukturu, jer će Most biti važan faktor u politici Hrvatske i Zagreba. On je prava osoba za to”, objasnio je Petrov.

Most je osnovao i izborni stožer za grad Zagreb koji će nositi ogranizaciju posla za lokalne izbore, te povodom toga prokomentirao je i tko će biti Mostov kandidat za gradonačelnika metropole.

“Mi kandidate za lokalne izbore biramo kada složimo tim, pa onda taj tim bira kandidata. Ne dirigiramo mi s vrha brda kandidate, lokalni timovi biraju. Kod nas vlada demokracija. Oni će ga odabrati kada osjete da je vrijeme za to”, kazao je.


Komentari