ZVAO GA OTAC MLADIĆA! Sakoman povukao optužbe da su policajci šmrkali na intervenciji: ‘Time i moja priča o toj temi prestaje’

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Nakon što je psihijatar Slavko Sakoman u javnost izašao s pričom svojeg pacijenta da su tijekom intervencije na Staru godinu policajci konzumirali kokain, policija je demantirala te tvrdnje. Sad se ponovno oglasio i Sakoman, te povukao svoju priču.

“Hvala na svemu učinjenom za javno dobro. Otac onog mladića me nazvao i rekao nakon razgovora sa sinom da ‘svima’ kažem da je ‘sin izmislio priču radi mame’. Time i moja priča o toj temi prestaje”, stoji u njegovoj objavi.

NOVI OBRAT U PRIČI: Otkrivena pozadina iza priče o zagrebačkim policajcima koje je Sakoman prozvao da na poslu šmrču kokain!

Uz to, dodao je i da ako Vlada RH smatra da je ovom pričom i njenim negiranjem narušen njihov ugled, “…ja Vladi RH poručujem da je njen ugled sigurno bio višestruko teže narušen, kada je krovno EU tijelo za pitanje droga (EMCDDA) u izvješću za 2021. objavilo da se Zagreb te godine po potrošnji amfetamina našao na prvom mjestu liste od 82 grada.”

Podatak koji je objavljen, objašnjava Sakoman, govori kako je po trovanju građana drogom i prodaji droge Zagreb došao na neslavno prvo mjesto. ” Zagreb je bio na prvom mjestu po trovanju kanabisom u radne dane, na šestom mjestu po trovanju drogom ecstasy i na osmom mjestu po drogiranju kokainom”, zaključio je.


Komentari