Župan Darko Milinović pozitivan je na koronavirus. Prije četiri dana slikao se s učenicima jedne škole

Photo: Marko DImic/PIXSELL

Nakon što su jučer iz njegovog kabineta izvijestili da se Darko Milinović, župan Ličko-senjski nalazi u samoizolaciji,  stigle su i nove vijesti o zdravstvenom stanju župana.

Naime, Milinović je dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

“Obavještavam javnost da sam pozitivan na COVID-19 kao i svi članovi moje uže obitelji. Županija nastavlja obavljati sve uobičajene aktivnosti, a ja u idućih 10 dana nastavljam rad od kuće”, kratko je priopćio Milinović.

Podsjećamo, u jučerašnjem priopćenju Milinović je rekao da se nalazi u samoizolaciji jer je netko iz njegove obitelji pozitivan na koronavirusa te da će se on s obitelji testirati danas.

Na Facebooku je prije četiri dana objavio i kako se družio s učenicima Strukovne škole Gospić te njihovom mentoricom. Na slici se vidi kako su nosili maske, ali i nisu baš držali preporučen razmak od najmanje 1,5 metra.

Čestitam učenicima Strukovne škole Gospić i njihovoj mentorici prof. Barbari Tomljenović Jurković na stečenom statusu
“Škola ambasador Europskog parlamenta”????

Objavljuje Darko MilinovićSrijeda, 21. listopada 2020.

Isti dan bio je na obilježavanju prvog Nacionalnog dana sigurnosti cestovnog prometa na Trgu Stjepana Radića u Gospiću, što je također objavio na svom profilu.

Prvi nacionalni Dan sigurnosti cestovnog prometa

#kadsigurnovozišsigurnostižeš

Objavljuje Darko MilinovićSrijeda, 21. listopada 2020.

 

Poslali smo upite njegovom kabinetu te školi i epidemiologu, a odgovore o tome je li bilo moguće prenošenje zaraze koronavirusom u toj situaciji, objavit ćemo čim ih dobijemo.


Komentari