Župan Darko Milinović pozitivan je na koronavirus. Prije četiri dana slikao se s učenicima jedne škole

Photo: Marko DImic/PIXSELL

Nakon što su jučer iz njegovog kabineta izvijestili da se Darko Milinović, župan Ličko-senjski nalazi u samoizolaciji,  stigle su i nove vijesti o zdravstvenom stanju župana.

Naime, Milinović je dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

“Obavještavam javnost da sam pozitivan na COVID-19 kao i svi članovi moje uže obitelji. Županija nastavlja obavljati sve uobičajene aktivnosti, a ja u idućih 10 dana nastavljam rad od kuće”, kratko je priopćio Milinović.

Podsjećamo, u jučerašnjem priopćenju Milinović je rekao da se nalazi u samoizolaciji jer je netko iz njegove obitelji pozitivan na koronavirusa te da će se on s obitelji testirati danas.

Na Facebooku je prije četiri dana objavio i kako se družio s učenicima Strukovne škole Gospić te njihovom mentoricom. Na slici se vidi kako su nosili maske, ali i nisu baš držali preporučen razmak od najmanje 1,5 metra.

Čestitam učenicima Strukovne škole Gospić i njihovoj mentorici prof. Barbari Tomljenović Jurković na stečenom statusu
“Škola ambasador Europskog parlamenta”🇭🇷🇪🇺

Objavljuje Darko MilinovićSrijeda, 21. listopada 2020.

Isti dan bio je na obilježavanju prvog Nacionalnog dana sigurnosti cestovnog prometa na Trgu Stjepana Radića u Gospiću, što je također objavio na svom profilu.

Prvi nacionalni Dan sigurnosti cestovnog prometa

#kadsigurnovozišsigurnostižeš

Objavljuje Darko MilinovićSrijeda, 21. listopada 2020.

 

Poslali smo upite njegovom kabinetu te školi i epidemiologu, a odgovore o tome je li bilo moguće prenošenje zaraze koronavirusom u toj situaciji, objavit ćemo čim ih dobijemo.

Komentari