ZLATNA LOPTA ZLATNOG SRCA: I Luka Modrić je pomogao maloj Mili, trećeligaši skupljaju novac od ulaznica!

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Već smo ranije objavili da se i sportska Hrvatska ujedinila oko pomoći za Milu Rončević. Ta je dvogodišnja djevojčica iz Rijeke teško bolesna, a za njeno liječenje od leukemije na eksperimentalnoj bazi u Philadelphiji trebat će oko 15 milijuna kuna.

Njeni roditelji otvorili su poseban račun na kojeg primaju donacije, a po zadnjim informacijama već je sakupljeno nešto više od pola potrebnog iznosa kako bi se nastavila terapija po planu kojeg je američka bolnica već sastavila.

Nakon Ivana Perišića, Ivana Ballića, Ivana Rakitića te brojnih drugih sportaša u akciju za pomoć uključio se i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Luka Modrić objavio je poruku podrške na društvenim mrežama.

FOTO: Screenshot

Inače, u akciju su se uključili i brojni hrvatski nogometni klubovi, a napose trećeligaši s područja Dalmacije.

Na današnjim utakmicama 3. HNL Jug Kamen – Primorac BNM, Uskok – Hrvace, Neretva – GOŠK Du, a u nedjelju Urania – Zmaj i Neretvanac – Split sav prihod od ulaznica uplatit će se na račun Mile Rončević.

U akciju su se uključili i Solin i Šibenik te će sav novac s njihovog derbija također ići u ovu humanitarnu svrhu. Pomaže i Društvo prijatelja Hajduka Osijek koje je na aukciju stavilo Jairov dres koji je Brazilac nosio na utakmici.

Maloj Mili možete pomoći uplatom na IBAN i žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na IBAN i račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99.


Komentari