Zračna luka Franjo Tuđman: Putnici zaglavili sat vremena u avionu

Pixabay

Putnici u avionu Croatia Airlinesa koji su u nedjelju navečer doputovali iz Münchena proveli su skoro sat vremena u avionu na pisti zagrebačkog aerodroma prije nego što su se vrata aviona otvorila, piše Index.

“Čak nismo puno kasnili, možda dvadesetak minuta. Kad smo stigli, pilot nam je rekao da je radno vrijeme zračne luke završilo u 22.30, čini mi se, a mi smo sletjeli malo nakon toga i da ćemo morati pričekati dok ne dođe netko zadužen za prihvat putnika. I da ne možemo izaći iz aviona iz sigurnosnih razloga”, kazao je jedan od putnika.

Iz tvrtke Croatia Airlines poslali su odgovor u kojem nisu objasnili zašto je došlo do propusta, ali da isti nije njihova krivica.

 “Zbog privremene obustave usluga prihvata i otpreme zrakoplova Zračne luke Franjo Tuđman u kasnim večernjim satima 16. lipnja ove godine, posljedično je došlo do kašnjenja u iskrcaju putnika Croatia Airlinesa nakon slijetanja zrakoplova iz Frankfurta i Münchena te kašnjenja u ukrcaju putnika na odlaznim letovima tvrtke iz Zagreba u Skoplje, Dubrovnik, Split te Zadar i Pulu. Kompanija se ispričava svim putnicima s navedenih letova zbog neplaniranog poremećaja u putovanju, iako na razloge poremećaja nije mogla utjecati”, poručili su iz CA.

Ostaje tako nejasno koga oni drže odgovornim za ovaj propust.


Komentari