Zračna luka Franjo Tuđman prvi put u povijesti bilježi tri milijuna putnika

FOTO: Josip Škof

Prijava tromilijuntog putnika na let popraćena je prigodnom svečanošću i glazbenim iznenađenjem.

U poslovanju Zračne luke Franjo Tuđman 2017. godina ostat će zabilježena po rekordnim rezultatima u prometu, a po prvi put u povijesti zagrebačka zračna luka zabilježila je i tromilijuntog putnika. Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles.

Prijava tromilijuntog putnika na let popraćena je prigodnom svečanošću i glazbenim iznenađenjem u izvedbi kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije, u prostoru za registraciju, razveselivši tako i brojne druge putnike koji su se zatekli u zračnoj luci.

Jacques Feron, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. čestitao je sretnom putniku i uručio prigodni dar – poklon bon u vrijednosti 200 eura iskoristiv u Aelia Duty Free Shopu u Zračnoj luci Franjo Tuđman.

„Uspješnu poslovnu godinu završavamo na najbolji mogući način, obilježavanjem tromilijuntog putnika zračne luke, po prvi put u povijesti. Čestitam gospodinu De Bleseru, našem tromilijuntom putniku i zahvaljujem svim putnicima koji su koristili usluge Zračne luke Franjo Tuđman u ovoj godini, u kojoj smo otvorili novi putnički terminal i ostvarili izvrsne prometne rezultate“, izjavio je Jacques Feron.

Darivanju se priključila i Croatia Airlines s dvije povratne zrakoplovne karte za jednu europsku destinaciju po izboru putnika, koje je uručio Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga.

Prvi tromilijunti putnik u povijesti Zračne luke Franjo Tuđman je Belgijanac Stephan De Bleser koji je izjavio:

„Ugodno sam iznenađen ovakvim dočekom, osjećao sam se kao filmska zvijezda! Drugi put sam u Hrvatskoj, puno vam hvala na poklonima, bon ću iskoristiti  odmah u duty free shopu, a s obzirom na to da sam dobio i aviokarte, ponovno ću se vratiti u Hrvatsku.“ 

 


Komentari