Zoranu Mamiću ni traga! Još se nije vratio iz Dubaija, njegov odvjetnik otkrio što ga je spriječilo

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Bivši trener Dinama Zoran Mamić, nedugo nakon pravomoćne presude, zaputio se u daleki Dubai. Hrvatsku je napustio 26. ožujka iz poslovnih razloga, a njegov odvjetnik Mijo Golub tada je rekao da će se Mamić vratiti nakon tjedan dana.

“Istina je. Međutim u tome ništa sporno, on je slobodan čovjek i namjerava se vratiti za tjedan dana. Ima povratnu kartu, mislim za idući petak”, izjavio je tada za Jutarnji Mamićev odvjetnik Mijo Golb, objasnivši da je Mamić u Dubaiju više godina radio kao trener te ima određenih poslova koje želi završiti prije nego što bude pozvan na odsluženje kazne zatvora.

Tjedan dana je prošlo, a Mamiću još uvijek ni traga, no njegov odvjetnik ima objašnjenje.

“Moj branjenik treba se iz Dubaija vratiti početkom idućeg tjedna jer nije stigao riješiti sve obaveze”, rekao je Golub za Jutarnji.

Podsjetimo, Zoran Mamić je jedini intervju nakon presude dao za RTL, te je kazao da se ne osjeća krivim, ali da poštuje odluku suda te da je iste večeri odstupio s mjesta trenera i sportskog direktora.

“Naravno da slijedi pravna borba. Sada slijedi ona procedura koja je regularna ne samo za mene nego za sve ljude koji se nađu u takvoj situaciji i čekamo daljnje korake što bude. Što odluče i kako odluče, tako će i biti”, rekao je tada Mamić i dodavši da će kaznu odslužiti te da poslije toga želi normalno živjeti.

Komentari