ZOO ZAGREB SLAVI VALENTINOVO: Neke životinje doista su romantične (FOTO)

Zoo Zagreb

Zoološki vrt vam nudi jako zanimljivu turu za najromantičniji dan u godini.

Povodom Valentinova, Zoološki vrt grada Zagreba pripremio je za sve zainteresirane posjetitelje „Ljubavnu turu“ Zoo vrtom. Svi posjetitelji moći će naučiti kako se životinje u prirodnom svijetu međusobno zavode te koje su im ljubavne navike urođene.

ljubavna_tura_tukan

Jedan od zanimljivijih primjera je tukan. Dok se neki bore kako bi pokazali svoju ljubav ženkama, mužjak crnokljunog tukana ženku obasipa poklonima. Kada pronađe hranu ili nešto što smatra da je dostojno njegove partnerice, doleti do ženke i kljunom joj preda poklon.

Ove subote i nedjelje, 13. i 14. veljače od 11.00 do 15.00 sati svi zainteresirani moći će sudjelovati na vođenom obilasku Zoo vrta uz naše iskusne edukatore. Što ćete biti u prilici saznati i kako se uključiti u ovaj ljubavni program, pročitajte u nastavku.

I ove godine Zoo vrtom su proletjele kupidove strelice koje su iza sebe ostavile zaljubljene parove. Neki od njih su dobili i mladunce koji veselo trčkaraju svojim novim domom. Pa je tako jedan od najegzotičnijih tata iz Zagreba dobio još jednu nasljednicu! Radi se o našem mužjaku alpake Jasperu i njegovoj Anniki.

Facebook
Facebook

Nije dugo trebalo da ljubav ponovno između njih. U novu godinu su ušli s još jednim članom, malom ženkom koja brzo napreduje i ne zaostaje za svojom sestrom Lottom.

TRAJANJE VOĐENIH OBILAZAKA: do 45 min

VRIJEME VOĐENIH OBILAZAKA:

• 11.00

• 12.00

• 13.00

• 14.00

• 15.00

PRIJAVA NA PROGRAM: potrebno je preuzeti kupon za željeni termin na blagajni Zoo vrta prilikom ulaska u Vrt

 


Komentari