ZNATE LI TKO SU SEKA I BRACO? Otkrivamo kako se zovu najpoznatiji zagrebački ‘mališani’ (FOTO)

Facebook

Seka je danas prešla tridesetu, a živi daleko od Hrvatske. 

Ova čokoladna braća zasigurno mnoge od vas podsjeća na djetinjstvu. Ako ste ikada posumnjali da se iza fotografija na omotima poznatih čokolada kriju prave osobe, bili ste u krivu. Naime, već se neko vrijeme zna da se na čokoladi Seka nalazi fotografija Teje Agbabe, sada već žene, koja u svojim tridesetim godinama živi izvan Hrvatske. Davne 1988. Teu su kao kandidatkinju pronašli u jednom zagrebačkom vrtiću.

Facebook
Facebook

“Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, te tko bi mogao biti na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta! Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila dosta nasmiješena, braća su mi uvijek govorila da imam te neke dječje obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava mala curica“, objasnila je Tea za Radiosarajevo.ba prošle godine.

Facebook
Facebook

Iako su u kontakt tek nedavno stupili, njezin je brat Dan Babić kojeg su fotografi pronašli 1988. u istom zagrebačkom vrtiću. Braco se Seki javio godinama kasnije preko Facebooka, a danas mora se priznati da i danas pomalo sliči na Bracu sa čokolade, piše Index.hr. 

Komentari